Dinsdag 3 juli 19:00-22:30

Voor ondernemers die nog gelukkiger en succesvoller willen worden!

RTL Z en AFAS Software presenteren: De Ondernemersshow. Een avond vol kennis, inspiratie én humor speciaal voor ondernemers. Kom naar deze bijzondere avond, stap uit je dagelijkse praktijk en laat je motiveren door deze verrassende combinatie van sprekers in één knallende show.

Guido Weijers deelt zijn geheimen voor geluk in het ondernemerschap, Jos Burgers vertelt je alles wat je moet weten om van klanten fans te maken en de in het buitenland beroemde dj/producer Julian Jordan geeft je een inkijk in de business-side of beats. Kortom, ga vol inspiratie je zomer in!

  Sprekers

 • Guido Weijers

  Masterclass geluk

  Guido Weijers verdiept zich al jaren in zelfhulpmethodes naar meer geluk. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx over The Pursuit of Happiness en deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk.
  Cabaretier
  Guido Weijers
 • Jos Burgers

  Van klanten naar fans

  Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef er een hele reeks boeken over, waarvan het meest recente boek ‘Een fan per dag!’, het bestverkochte managementboek van 2017!
  Auteur en spreker
  Jos Burgers
 • Margriet Sitskoorn

  Haal het beste uit jezelf

  Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Zij is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland en een veelgevraagd spreekster en adviseur.
  Breindeskundige
  Margriet Sitskoorn
 • Bas van der Veldt

  Anders denken, anders doen

  Bas van der Veldt is CEO en boegbeeld van AFAS Software. Hij staat bekend om zijn visionaire en tegendraadse kijk op met name ICT, leiderschap en innovatie.
  CEO AFAS Software
  Bas van der Veldt
 • Merel Westrik

  Dagvoorzitter

  Merel Westrik is bekend als journalist, televisiepresentatrice en documentairemaakster. Samen met Antoin Peeters is zij dagelijks te zien als presentatrice van het RTL Half Acht Nieuws.
  Presentator RTL Nieuws
  Merel Westrik
 • José Woldring

  De leukste baan ter wereld

  José Woldring staat als PR-manager aan de top van de internationale dance-industrie met DJ’s als Martin Garrix en David Guetta. Als eerste Nederlandse vrouw staat zij vermeld in de ‘Billboard Dance Power Players’ lijst. De lijst met de meest invloedrijke mensen in deze industrie.
  CEO The Media Nanny
  José Woldring
 • Julian Jordan

  The new generation

  Julian Jordan werd samen met Martin Garrix gezien als een van de meest veel belovende talenten in de dancescene. Hij draait wereldwijd bij toonaangevende festivals als Ultra Miami, Tomorrowland en EDC. MTV noemt hem dé DJ “One to Watch”.
  DJ / Producer
  Julian Jordan
 • Juul Manders

  Building the brand

  Juul Manders is CEO en mede-oprichter van 433, BALR. en Wannahaves; moderne wereldspelers op het gebied van content, fashion en lifestyle. Niemand minder dan Ronaldo, Neymar Jr. en Hardwell zijn fan en dagelijks worden meer dan 26 miljoen mensen bereikt via de social media kanalen van de merken.
  CEO BALR., 433 en Wannahaves
  Juul Manders
Ticketprijs: € 69,95 excl. BTW

Programma

De Ondernemersshow brengt nieuwe én unieke verhalen van de beste sprekers en ondernemers samen op één podium!

Jos Burgers, Margriet Sitskoorn, Jose Woldring, Julian Jordan, Juul Manders en Bas van der Veldt zorgen samen met Guido Weijers voor een avond vol inspiratie, vooruitgang én plezier. Kom naar deze bijzondere avond, stap uit je dagelijkse praktijk en laat je motiveren door deze verrassende combinatie van sprekers in één knallende show.

De Ondernemersshow wordt gepresenteerd door Merel Westrik (presentator RTL Nieuws).

Margriet Sitskoorn | Haal het beste uit jezelf
Krijg meer inzicht in jezelf, de benodigde vaardigheden en de werking van je hersenen.

Bas Van Der Veldt | Anders denken: anders doen
Een snelcursus radicaal anders ondernemen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

José Woldring | De leukste baan ter wereld
Hoe positioneer je een wereldmerk als Martin Garrix?

Jos Burgers | Van klanten naar fans
Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Maar hoe doe je dat?

Julian Jordan | The new generation
Voor fans is muziek, het verhaal en de persoonlijkheid van de DJ waar het om draait. Een uniek inkijkje in de wereld en organisatie van een top DJ.

Juul Manders | Building the brand
Een ongewoon verhaal van bijzondere ondernemers die met Influencer Marketing dagelijks ruim 26 miljoen mensen bereiken en wereldwijd hun producten verkopen.

Guido Weijers | Masterclass Geluk
Wat is geluk wetenschappelijk gezien? In sneltreinvaart komen uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen voorbij die laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we geluk kunnen beïnvloeden.


Locatie

De Ondernemersshow vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam.

ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV en biedt voldoende parkeerruimte .

INFORMATIE

Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 19.00 uur en wordt om 22.30 uur afgesloten.

Deelnemen
De kosten per deelnemer bedragen 69,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief één pauzedrankje tijdens het programma.

Bevestiging, factuur en toegangsbewijs
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner EventBrite. Neem je e-ticket mee als toegangsbewijs naar De Ondernemersshow 2018.

Aanmeldvoorwaarden
Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.

Verstrekking persoongegevens
De Ondernemersshow wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Koop ticket’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Organisatie

 • RTLZ

  RTL Z is hét business platform van Nederland en inspireert vanuit die positie dagelijks via tv, web en events de managers, ondernemers, young professionals en techlovers van Nederland. RTL Z biedt non-stop Nieuws, Business, Beurs, Finance en Tech voor ondernemende mannen en vrouwen.

 • AFAS

  AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 • Buro van Oranje

  Buro van Oranje is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van seminars en congressen die inspireren, motiveren en activeren. Praktische programma’s op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid, effectiviteit en ondernemerschap die het werk net even slimmer, beter én leuker maken!

Contact

Wil je meer informatie over het De Ondernemersshow? We helpen je graag verder.

telefoon: 055 711 3828
mail: info@ondernemersshow.nl